Hero Inđija od 1983 godine
PROIZVODNJA SREDSTAVA ZA ODRŽAVANJE HIGIJENE I DEZINFEKCIJU 

Hemijska analiza HERO Inđija iz 1983 g.

Hero je registrovan kod državnog organa APR kao REGISTROVANI PONUĐAČ

HERO je firma čija je primarna delatnost proizvodnja hemijskih sredstava za održavanje higijene u privredi i domaćinstvu. Jezgro proizvodnje čine tečni deterdženati različite namene.

Tržišna orjentisanost firme Hero je dovela do proširenja osnovne proizvodne delatnosti. Uveli smo trgovinsku delatnošću u cilju kompletiranja ponude postojećim i budućim korisnicima Hero proizvoda.

ČISTOĆA JE POLA ZDRAVLJA

Naše higijenske navike dolaze iz porodice i primarnog okruženja, ali se kao deo opšte i zdravstvene kulture uobličavaju i usmeravaju kroz ceo nas život. Savremeni nivo razvoja čovečanstva nalaže nam da u pojam HIGIJENE pored obaveze očuvanja ljudskog zdravlja uvrstimo i obavezu zaštite životne sredine. Vodeći računa kako o sopstvenoj higijeni tako i o higijeni planete majke, omogućavamo našoj deci i način da dalje žive i mesto gde će dalje živeti. Podignimo zajedno nivo društveno odgovornog ponašanja prema drugima, prema prirodi, svako u svojoj kući, svako u svome okruženju.

Unapredimo dobre higijenske navike i prenesimo ih našoj deci koja dolaze.

Naziv HERO preuzima od latinske reči Hero us f. kojom su se označavale sveštenice u službi boginje Venere kao simbola čistoće i lepote, a sa kojim naša firma želi da se poistoveti.

Hero Inđija – Pronikla iz skromnih uslova ali sa plemenitim ciljem firma HERO je proteklih 37 godina svoga rada posvetila stalnom unapređenju i usavršavanju efikasnosti sredstava za sto kvalitetnije održavanje čistoće. U tom periodu razvili smo paletu proizvoda koja zadovoljava primarne higijenske potrebe a kao svoj cilj u budućem razvoju, sebi smo zadali stalnu težnju ka pronalaženju što efikasnijih i efektivnijih sredstava za održavanje čistoće i higijene.

Uvek se mozete vratiti na pocetnnu stranicu  www.ehero.rs

Hero Inđija u svojoj proizvodnji i radu primenjuje IMS – Integrisani menadžerski sistem koji obuhvata sledeće standarde poslovanja Č

ISO 9001: 2008

HACCP

OHSAS 18001:2007

ISO 14001: 2004

Dokument koji zamenjuje svu dokumentaciju na tenderima i označava kredibilitet firme Hero Inđija kao dobavljača

Hero registrovani ponuđač u APR-u