PROIZVODNJA SREDSTAVA ZA ODRŽAVANJE HIGIJENE I DEZINFEKCIJU OD 1983 GODINE

Hemijska analiza HERO iz 1983 g.

Hero je registrovan kod državnog organa APR kao REGISTROVANI PONUĐAČ

HERO je firma čija je primarna delatnost proizvodnja hemijskih sredstava za održavanje higijene u privredi i domaćinstvu. Jezgro proizvodnje čine tečni deterdženati različite namene.

Tržišna orjentisanost firme Hero je dovela do proširenja osnovne proizvodne delatnosti trgovinskom delatnošću u cilju kompletiranja ponude postojećim i budućim korisnicima Hero proizvoda.

ČISTOĆA JE POLA ZDRAVLJA

Naše higijenske navike dolaze iz porodice i primarnog okruženja, ali se kao deo opšte i zdravstvene kulture uobličavaju i usmeravaju kroz ceo nas život. Savremeni nivo razvoja čovečanstva nalaže nam da u pojam HIGIJENE pored obaveze očuvanja ljudskog zdravlja uvrstimo i obavezu zaštite životne sredine. Vodeći računa kako o sopstvenoj higijeni tako i o higijeni planete majke, omogućavamo našoj deci i način da dalje žive i mesto gde će dalje živeti. Podignimo zajedno nivo društveno odgovornog ponašanja prema drugima, prema prirodi, svako u svojoj kući, svako u svome okruženju.

Unapredimo dobre higijenske navike i prenesimo ih našoj deci koja dolaze.

Naziv HERO preuzima od latinske reči Hero us f. kojom su se označavale sveštenice u službi boginje Venere kao simbola čistoće i lepote, a sa kojim naša firma želi da se poistoveti.

Pronikla iz skromnih uslova ali sa plemenitim ciljem firma HERO je proteklih 37 godina svoga rada posvetila stalnom unapređenju i usavršavanju efikasnosti sredstava za sto kvalitetnije održavanje čistoće. U tom periodu razvili smo paletu proizvoda koja zadovoljava primarne higijenske potrebe a kao svoj cilj u budućem razvoju, sebi smo zadali stalnu težnju ka pronalaženju što efikasnijih i efektivnijih sredstava za održavanje čistoće i higijene.

hero_potpis