PROIZVODNJA SREDSTAVA ZA ODRŽAVANJE HIGIJENE I DEZINFEKCIJU OD 1983 GODINE

Hemijska analiza HERO iz 1983 g.

HERO je firma čija je primarna delatnost proizvodnja hemijskih sredstava za održavanje higijene u privredi i domaćinstvu. Jezgro proizvodnje čine tečni deterdženati različite namene.

Tržišna orjentisanost firme Hero je dovela do proširenja osnovne proizvodne delatnosti trgovinskom delatnošću u cilju kompletiranja ponude postojećim i budućim korisnicima Hero proizvoda.

ČISTOĆA JE POLA ZDRAVLJA

Naše higijenske navike dolaze iz porodice i primarnog okruženja, ali se kao deo opšte i zdravstvene kulture uobličavaju i usmeravaju kroz ceo nas život. Savremeni nivo razvoja čovečanstva nalaže nam da u pojam HIGIJENE pored obaveze očuvanja ljudskog zdravlja uvrstimo i obavezu zaštite životne sredine. Vodeći računa kako o sopstvenoj higijeni tako i o higijeni planete majke, omogućavamo našoj deci i način da dalje žive i mesto gde će dalje živeti. Podignimo zajedno nivo društveno odgovornog ponašanja prema drugima, prema prirodi, svako u svojoj kući, svako u svome okruženju.

Unapredimo dobre higijenske navike i prenesimo ih našoj deci koja dolaze.

Naziv HERO preuzima od latinske reči Hero us f. kojom su se označavale sveštenice u službi boginje Venere kao simbola čistoće i lepote, a sa kojim naša firma želi da se poistoveti.

Pronikla iz skromnih uslova ali sa plemenitim ciljem firma HERO je proteklih 37 godina svoga rada posvetila stalnom unapređenju i usavršavanju efikasnosti sredstava za sto kvalitetnije održavanje čistoće. U tom periodu razvili smo paletu proizvoda koja zadovoljava primarne higijenske potrebe a kao svoj cilj u budućem razvoju, sebi smo zadali stalnu težnju ka pronalaženju što efikasnijih i efektivnijih sredstava za održavanje čistoće i higijene.

hero_potpis