Pogledajte kolekciju video reklama proizvoda firme Hero iz Inđije koja je specijalizovana za proizvodnju sredstava za čišćenje, higijene i dezinfekcije. Pogledajte ove zanimljive reklame, upoznajte se sa širokim spektrom proizvoda, od sredstava za čišćenje i higijenu do dezinfekcionih sredstava,  i saznajte kako vam mogu pomoći da održite higijenu i sigurnost u svakodnevnom životu. Već godinama, naši proizvodi se koriste u mnogim drzavnim i javnim ustanovama, medicinskim ustanovama, kancelarijama širom Srbije i regiona. Naši proizvodi su kvalitetni, efikasni i ekonomični, a dizajnirani su tako da pruže maksimalnu efikasnost i jednostavnost upotrebe. Izaberite Hero kao vašeg partnera u održavanju higijene i čistoće. Odaberite najbolje proizvode za vaš dom ili poslovni prostor i osigurajte maksimalnu higijenu. Pogledajte naš asortiman proizvoda i kontaktirajte nas danas

Hero Osvezin® (Hero Fresh®) – Registrovana robna marka kod Zavoda za Intelektualnu svojinu Republike Srbije sa tradicijom proizvodnje od 1983 godine .

HERO OSVEŽIN® je univerzalno sredstvo za čišćenje koje pruža dugotrajnu svežinu i prijatan miris na opranim površinama. Naš proizvodi efikasno uklanjaju nečistoće i neprijatne mirise, ostavlja priatan miris i čini prostor čistim i osveženim. Zaštićena robna marka HERO OSVEŽIN® razgranala se na više kvalitetnih proizvoda koji nose u svojoj osnovi jedinstveni osvežavajući miris. Ovaj miris je karakterističan samo za HERO OSVEŽIN® robnu marku.

Hero Osvežin® za sve teretane u Srbiji

Hero Osvezin®  je idealno univerzalno sredstvo za održavanje čistoće i svežine u teretanama i fitnes centrima. Naši proizvodi su GYM efikasni u uklanjanju nečistoća i neprijatnih mirisa, dok istovremeno osiguravaju prijatan i dugotrajan miris. Otkrijte zašto je Hero Osvezin® brend prvi izbor među vlasnicima teretana koji traže visokokvalitetna sredstva za čišćenje.

Hero Osvežin® za sve zdravstvene ustanove u Srbiji

Hero Osvezin® pruža visokokvalitetna rešenja za održavanje higijene u zdravstvenim ustanovama. Naš proizvod  Hero Osvezin® je izuzetno efikasan u uklanjanju nečistoća dok istovremeno pruža prijatan i dugotrajan miris. Hero Osvezin® sa dezinficijensom dodaje dezinfekciono dejstvo koje igra ključnu ulogu u održavanju zdravstvenih ustanova bezbednim za pacijente i osoblje. Uz redovno čišćenje, dezinfekcija ubija patogene mikroorganizme koji se nalaze na površinama i sprječava širenje infekcija. Korišćenje efikasnih sredstava za čišćenje kao i kvalitetnih dezinfekcionih sredstava, kao što su proizvodi i robne marke Hero Osvežin® ključno je za održavanje zdravstvenih ustanova bezbednim i zdravim za sve koji ih koriste.

Hero Osvežin® za sve škole u Srbiji

Hero Osvezin je dugogodišnji lider u proizvodnji sredstava za čišćenje u školama i obrazovnim ustanovama u Srbiji. Naši proizvodi su kvalitetni, bezbedni,  efikasni i dugotrajni, te predstavljaju prvi izbor za mnoge škole koje žele da održavaju čistoću i higijenu svojih prostorija. Pojedine škole već koriste naše proizvode više od 40 godina, što govori o kvalitetu i pouzdanosti Hero proizvoda. Korišćenjem Hero Osvežin® proizvoda doprinosi se stvaranju zdravije okoline za učenike i nastavnike, čime se pospešuje opšte zdravlje i dobrobit u Srbiji. Otkrijte zašto je Hero Osvežin® prepoznatljiv u ovom segmentu tržišta i zašto će ostati prvi izbor za mnoge škole i u narednih 40 godina.

Hero Osvežin® za sve kancelarije u Srbiji

Hero Osvezin® je idealno rešenje za održavanje čistoće i stvaranje prijatne radne atmosfere u k0ancelarijama, poslovnim prostorima, pozorištima, bioskopima i drugim reprezentativnim prostorijama. Naš proizvod osiguravaju ne samo čistoću, već i dugotrajnu i prijatnu mirisnu aromu koja će pružiti pozitivan utisak poslovnim partnerima i posetiocima. Korišćenjem Hero Osvezin® proizvoda, ne samo da se održava higijena i stvara prijatna atmosfera, već se i poboljšava produktivnost i uspešnost poslovanja. Otkrijte zašto je Hero Osvezin® izbor mnogih kompanija i institucija kada je u pitanju održavanje čistoće i stvaranje prijatne atmosfere u reprezentativnim prostorijama.

Hero Osvežin® za svaki proizvodni i magacinski prostor u Srbiji

Hero Osvezin® je važan saveznik u održavanju higijene i stvaranju ugodne radne atmosfere u proizvodnim prostorima i magacinima. Naša vrhunska formula osigurava ne samo besprekornu čistoću, već i dugotrajnu i prijatnu aromu koja će poboljšati radnu atmosferu i podići produktivnost radnika. Korišćenjem Hero Osvezin® proizvoda, osiguravate da vaši proizvodni pogoni i magacini mirišu prijatno i da se radnici osećaju ugodno tokom radnog dana. Sa Hero Osvezin® stvara prijatnu radnu atmosferu koja podstiče uspeh vašeg poslovanja.

Hero Osvezin® – Auto Prasak

 

Pogledajte nas primarni sajt HERO

 

Kontakt

Kako naručiti