Kontakt Hero Inđija Proizvodnja sredstava za higijenu i dezinfekciju

 

Radno vreme 8-15

Tel kontakt : 022/558-652 | 558-167 |

office@ehero.rs

 

Ukoliko ste u potrazi za kvalitetnim i pouzdanim proizvodima za čišćenje, HERO je pravo rešenje za Vas. Naša firma se bavi proizvodnjom širokog spektra sredstava za čišćenje, koja su prilagođena različitim potrebama i zahtevima klijenata.

Bez obzira da li ste vlasnik domaćinstva, preduzeća ili javne ustanove, naši proizvodi su napravljeni da Vam omoguće da brzo i efikasno očistite prostorije i površine. Sredstva za čišćenje HERO su visokokvalitetna i bezbedna za upotrebu, a uz to i ekološki prihvatljiva. 

Nudimo Vam širok asortiman proizvoda za čišćenje koji uključuje sve što Vam je potrebno za održavanje higijene i čistoće u Vašem domu ili poslovnom prostoru. Naša ponuda obuhvata sredstva za čišćenje podova, staklenih površina, kuhinje, kupatila, tepiha i nameštaja, kao i sredstva za dezinfekciju i osvežavanje prostora.

Ukoliko imate pitanja o našim proizvodima, ili želite da poručite neki od njih, slobodno nas kontaktirajte. Naš tim stručnjaka će Vam rado pomoći i pružiti Vam sve potrebne informacije.

Za kontakt sa firmom HERO, posetite našu internet stranicu ili nas pozovite na navedeni broj telefona. Radujemo se Vašem pozivu i prilici da Vam pomognemo u održavanju čistoće i higijene.

Poziv na saradnju

Kupovina na veliko ima brojne prednosti za kupca, a mi u našoj veleprodaji HERO u potpunosti razumemo tu činjenicu. Kupovina većih količina proizvoda može doneti značajne uštede, smanjiti troškove logistike i transporta, kao i olakšati proces upravljanja zalihama.

Upravo zato pozivamo sve zainteresovane kupce i preduzeća da sarađuju sa našom veleprodajom i iskoriste pogodnosti koje pružamo. Kao proizvođači sredstava za čišćenje, nudimo Vam širok asortiman proizvoda i fleksibilne uslove saradnje, prilagođene Vašim potrebama.

Sarađujući sa našom veleprodajom, dobijate direktnu vezu sa proizvođačem, što znači da ćete uvek biti u toku sa najnovijim proizvodima, ali i da ćete imati mogućnost da utičete na njihovu proizvodnju i razvoj. Takođe, kao naši kupci na veliko, moći ćete da računate na povoljnije cene, različite vrste plaćanja i fleksibilne rokove isporuke.

Saradnja sa HERO veleprodajom donosi Vam mnoge druge pogodnosti, uključujući kvalitetnu uslugu, brzu isporuku, savete i podršku stručnog tima koji Vam stoji na raspolaganju. Stoga, ukoliko tražite pouzdanog partnera za snabdevanje sredstvima za čišćenje, pozivamo Vas da nam se pridružite i postanete deo naše velike porodice kupaca. 

 

Hero Inđija u svojoj proizvodnji i radu primenjuje IMS – Integrisani menadžerski sistem koji obuhvata sledeće standarde poslovanja

ISO 9001: 2008

HACCP

OHSAS 18001:2007

ISO 14001: 2004

Kontakt Hero Inđija

Uvek se mozete vratiti na početnu stranicu  www.ehero.rs

O nama

Uslovi kupovine