Hero Inđija od 1983 godine 
PROIZVODNJA SREDSTAVA ZA ODRŽAVANJE HIGIJENE I DEZINFEKCIJU 
Proizvodnja : sredstva za održavanje higijene, čistoće i dezinfekcije sa 40-godišnjom tradicijom

Tražite pouzdanog proizvođača sredstava za održavanje higijene za vaše poslovne ili kućne potrebe? Hero Inđija je pravo rešenje za vas! Mi proizvodimo sredstva za održavanje higijene, sredstva za profesionalnu higijenu, sredstva za čišćenje, profesionalna sredstva za čišćenje i sredstva za dezinfekciju. Kao lider u proizvodnji sredstava za održavanje higijene, Hero se sa ponosom može pohvaliti 40-godišnjom tradicijom. Još od osnivanja u Indjiji 1983. godine, Hero se posvećuje stalnom unapređenju kvaliteta i efikasnosti svojih proizvoda. Kroz dugogodišnje iskustvo, Hero je razvio široku paletu proizvoda koja zadovoljava osnovne higijenske potrebe. Naša dugogodišnja tradicija pruža pouzdanost i kredibilitet za sve naše kupce.

HERO proizvodi sredstva za održavanje higijene koja se primenjuju u različitim okruženjima, od privredne, državnih ustanova do domaćinstva. Naša glavna proizvodna linija obuhvata širok asortiman tečnih deterdženata za različite namene.

U cilju pružanja kompletnih rešenja našim kupcima, Hero je proširio osnovnu proizvodnu delatnost uključujući i trgovinsku delatnost. Na taj način smo u mogućnosti da ponudimo širok asortiman proizvoda našim sadašnjim i budućim korisnicima Hero proizvoda.

Hemijska analiza HERO Inđija iz 1983 g.

Naša firma je registrovana kod državnog organa APR kao REGISTROVANI PONUĐAČ i posvećena je proizvodnji hemijskih sredstava za održavanje higijene u privredi i domaćinstvu. Naši tečni deterdženti su različitih namena i zadovoljavaju najviše standarde kvaliteta.

ČISTOĆA JE POLA ZDRAVLJA

Naše higijenske navike dolaze iz porodice i primarnog okruženja i kao deo opšte i zdravstvene kulture uobličavaju i usmeravaju kroz ceo nas život. Savremeni nivo razvoja čovečanstva nalaže nam da u pojam HIGIJENE pored obaveze očuvanja ljudskog zdravlja uvrstimo i obavezu zaštite životne sredine. Vodeći računa kako o sopstvenoj higijeni tako i o higijeni planete majke, omogućavamo našoj deci i način da dalje žive i mesto gde će dalje živeti. Podignimo zajedno nivo društveno odgovornog ponašanja prema drugima, prema prirodi, svako u svojoj kući, svako u svome okruženju. Mi verujemo da je čistoća pola zdravlja, i kao deo našeg društveno odgovornog ponašanja prema drugima i prirodi, posvećeni smo razvoju efikasnijih i efektivnijih sredstava za održavanje čistoće i higijene.

Unapredimo dobre higijenske navike i prenesimo ih našoj deci koja dolaze iza nas.

Naziv HERO preuzima od latinske reči Hero us f. kojom su se označavale sveštenice u službi boginje Venere kao simbola čistoće i lepote, a sa kojim naša firma želi da se poistoveti.

Hero Inđija – Pronikla iz skromnih uslova ali sa plemenitim ciljem firma HERO je proteklih 37 godina svoga rada posvetila stalnom unapređenju i usavršavanju efikasnosti sredstava za sto kvalitetnije održavanje čistoće. U tom periodu razvili smo paletu proizvoda koja zadovoljava primarne higijenske potrebe a kao svoj cilj u budućem razvoju, sebi smo zadali stalnu težnju ka pronalaženju što efikasnijih i efektivnijih sredstava za održavanje čistoće i higijene.

Uvek se mozete vratiti na pocetnnu stranicu  www.ehero.rs

Kao deo naše posvećenosti zaštiti životne sredine, Hero Inđija primenjuje IMS – Integrisani menadžerski sistem koji obuhvata standarde poslovanja ISO 9001:2008, HACCP, OHSAS 18001:2007 i ISO 14001:2004. Sve naše aktivnosti sprovodimo u skladu sa najvišim standardima kvaliteta kako bismo osigurali najbolju uslugu za naše klijente. 

ISO 9001: 2008

HACCP

OHSAS 18001:2007

ISO 14001: 2004

 

 

Uslovi kupovine