Četka, metla, zoger, brisko, kanta, kofa, kesa … Pomoćna sredstva za higijenu obuhvataju razne proizvode koji se koriste za održavanje higijene i čistoće. Ovi proizvodi su neophodni u svakodnevnom održavanju higijene.

Prikaz 1–20 od 33 rezultata

Ručna prskalica 1,5 L + Hero Alkohol 70%

950,00RSD bez pdv
Prskalica zapremine 1,5 L.Uz ovaj proizvod gratis 1 L Hero Alkohol 70 %. Ručno pumpanje pristiska i mogućnost podešavanja raspravajućeg mlaza. Veoma praktična u raspršavanju dezinfekcionog rastvora. Dugotrajna i postojana.

Ručna prskalica 1,5 L + Hero Manus B

1.000,00RSD bez pdv
Prskalica zapremine 1,5 L. Uz ovaj proizvod gratis 1 L Hero Manus B Ručno pumpanje pristiska i mogućnost podešavanja raspravajućeg mlaza. Veoma praktična u raspršavanju dezinfekcionog rastvora. Dugotrajna i postojana.

Ručna prskalica 1,5 L + Hero Aero Neutral

900,00RSD bez pdv
Prskalica zapremine 1,5 L. Uz ovaj proizvod gratis 1 L Hero Aero Neutral. Ručno pumpanje pristiska i mogućnost podešavanja raspravajućeg mlaza. Veoma praktična u raspršavanju dezinfekcionog rastvora. Dugotrajna i postojana.

Ručna prskalica 1,5 L + Hero Aero Manus

900,00RSD bez pdv
Prskalica zapremine 1,5 L.Uz ovaj proizvod gratis 1 L Hero Aero Manus. Ručno pumpanje pristiska i mogućnost podešavanja raspravajućeg mlaza. Veoma praktična u raspršavanju dezinfekcionog rastvora. Dugotrajna i postojana. Kada je u pitanju dezinfekcija ruku, ručna prskalica sa dezinfekcionim sredstvom može biti izuzetno korisna opcija. Ova prskalica omogućava precizno nanošenje sredstva na ruke, što je važno za postizanje maksimalne efikasnosti u dezinfekciji. Uz to, prskalica za dezinfekciju ruku je praktična i laka za korišćenje, što je naročito korisno u situacijama kada nema pristupa tekućoj vodi i sapunu. Hero Aero Manus ( dezinfekcija ruku - antiseptik ) ima snažan antimikrobni efekat protiv širokog spektra mikroorganizama, nisku toksičnost, dugotrajni efekat na koži, ne iritira kožu i obično je jeftiniji od alkoholnih dezinficijensa, čineći ga povoljnim izborom za dezinfekciju ruku u industrijskim i javnim objektima.  

Dezo barijera 56×42

600,00RSD bez pdv
Dezinfekciona dezo barijera

Dozator

700,00RSD bez pdv
Zidni dozator zapremine 0.5 L Praktičan u primeni kako u kuhinji tako i u kupatilu.  

Uložak za brisko – mop

105,00RSD bez pdv
Resasti rezervni uložak za briska.

Kanta za brisko

300,00RSD bez pdv
Kofa- kanta za brisko sa cediljkom. Neophodna oprema za efikasno i higijensko čišćenje prostorija.

Kanta 12 L

190,00RSD bez pdv
Kanta sa metalnom drskom zapremine 12 L je lako prenosiva i pogodna za čišćenje različitih prostorija, od kuhinje do kupatila, i bilo kojeg drugog prostora koji zahteva redovno čišćenje.

Kanta za smeće pedalka

540,00RSD bez pdv
Kanta za smeće pedalka Kanta za smeće sa pedalkom je praktično rešenje za odlaganje otpada u domaćinstvima, kancelarijama, restoranima, javnim

Korpa za papir papiruša

150,00RSD bez pdv
Korpa za papir omogućava brzo i efikasno odlaganje papira i lakše recikliranje.

Sunđer

30,00RSD bez pdv
Sunđeri su korisni alati za održavanje higijene i čistoće u domaćinstvu, školi i na drugim mestima. Oni su efikasni u uklanjanju prljavštine i fleka sa različitih površina i omogućavaju temeljito čišćenje.

Zoger

435,00RSD bez pdv
Zoger za mokro pranje podova Zoger je posebno osmišljen za mokro pranje i čišćenje podova. Efikasno uklanja prljavštinu, nečistoću, masnoće

Uložak za zoger

150,00RSD bez pdv
Uložak za zoger Uložak za Zoger je praktičan dodatak koji vam omogućava brzo i jednostavno zamenu starog sunđera na Zoger

Štap 1,2 m

75,00RSD bez pdv
Štap sa univerzalnim navojem za briska, četku i sl. Omogućava vam da koristite različite vrste briska i četki na jednom istom štapu.

Teleskop 3 m

525,00RSD bez pdv
Teleskop sa univerzalnim navojem za teško dostupna mesta i prostorije sa visokim plafonima.

Pajalica

250,00RSD bez pdv
Čišćenje teško dostupnih površina. pajalica sa univerzalnim navojem. Smanjite vreme i napor potreban za čišćenje teško dostupnih površina u vašem domu ili kancelariji, čime ćete uštedeti vreme i poboljšati kvalitet života.

Brisač prozora 25 cm

215,00RSD bez pdv
Brisač prozora 25 cm sa sunđerom i gumom. namenjen čišćenju različitih staklenih površina sa univerzalnim nastavkom na sebi.

Đubrovnik

60,00RSD bez pdv
Đubrovnik je lopatica za skupljanje otpadaka koja olakšava čišćenje i uklanjanje smeća sa različitih površina.

Đubrovnik sa ručkom

250,00RSD bez pdv
Đubrovnik sa ručkom. Ne morate da se saginjete dok skupljate smeće, sačuvjte Vaša leđa i kičmu.