Krpe i sunđeri  su esencijalni pribor za čišćenje i održavanje higijene. Koriste se kako u domaćinstvu, tako i u različitim industrijskim i komercijalnim prostorima. Krpe i sunđeri se koriste za brisanje, ribanje, poliranje i drugačije tretiranje različitih površina i materijala.

Prikazani svi od ukupno 8 rezultata

Hero krpa za pod zelena nit

5.000,00RSD bez pdv
Zelena nit sa strane. Ovaj tip krpe za pod ima veći sadržaj pamuka. Prodaja u rolnama od 25 m. Krpa za pod je neophodan pribor za čišćenje u domaćinstvima i poslovnim prostorima. Odlikuju se visokom upijajućom moći i izdržljivošću, što ih čini idealnim za svakodnevnu upotrebu. Krpa za pod u našoj ponudi je visokokvalitetna i olakšaće Vam čišćenje. Naručite online i brzo i lako ćemo Vam isporučiti Vašu krpu za pod.

Kuhinjska krpa

145,00RSD bez pdv
Kuhinjska krpa za brisanje površina u celom domaćinstvu i poslovnom prostoru. Izdržljiva i dugotrajna, dobro upija vlagu.  

Truleks krpa 3 kom

64,00RSD bez pdv
Truleks krpa 3 kom Truleks krpa je kuhinjska krpa vrhunskog kvaliteta koja je izdržljiva, ekološki prihvatljiva idealna za efikasno čišćenje i održavanje higijene u različitim poslovnim prostorima, školama i javnim ustanovama.

Sunđer kuhinjski

15,00RSD bez pdv
Prednost korišćenja kuhinjskog sunđera je što omogućava efikasno čišćenje i održavanje higijene u kuhinji i u celom domaćinstvu.

Žica za posuđe

20,00RSD bez pdv
Žica za posuđe od nerđajućeg čelika. Žica za posuđe od nerđajućeg čelika je jedan od najpopularnijih alata za čišćenje posuđa.

Flanel 5 m

1.700,00RSD bez pdv
Flanel krpa od flanel angora, širine 140 cm, je neverovatno mekana i prijatna na dodir.

Magična krpa

110,00RSD bez pdv
DIMENYIJA 40X40 CM ZA PRANJE I BRISANJE Glatkih površina, stakla, kancelarijskih aparata i sl. Magična krpa od mikrofibera je revolucionarna krpa za čišćenje koja je postala nezaobilazan alat u odžavanju higijene.

Višenamenska krpa 3 kom

45,00RSD bez pdv
Višenamenska krpa 3 kom Višenamenska krpa se može koristiti u različitim oblastima, kao što su domaćinstvo, ugostiteljstvo, industrija, medicina i drugi sektori.